Wij zijn op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau die initiatief durft te nemen en als een echte teamspeler de leiding neemt, collega’s kan enthousiasmeren en die stevig in zijn/haar schoenen staat.

Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder…

Helemaal op je plek
Binnen De Waalpaal krijg jij als Hoofd Bedrijfsbureau een verantwoordelijke rol. Binnen deze functie maak je deel uit van het Operationele Managementteam en ben jij de sparringpartner van de directie. Je neemt zelfstandig beslissingen, je voert overleggen en zit vergaderingen voor. Het bedrijfsbureau bestaat uit de afdelingen Calculatie, Projectcoördinatie/Inkoop en Administratie/Financiën. Je werkt mee op deze afdelingen, initieert en implementeert verbeteringen. Daarnaast ben je KAM Coördinator van De Waalpaal en borgt daarmee het kwaliteitsmanagement. Je ziet welk werk je kan oppakken en vindt daar je eigen weg in. Wij zijn een organisatie die houdt van snel schakelen en het zoeken naar de juiste oplossingen. Samenwerken staat centraal binnen De Waalpaal, daarom zijn de lijnen kort en is de werkomgeving is informeel, vlot en je collega’s zijn gedreven om dagelijks een positief resultaat te behalen. Kom jij ons bedrijf versterken? Dan maak je deel uit van het team waar plezier en hard werken hand in hand gaan. Met jou erbij bestaat het team uit 8 collega’s.

Dit ben jij
Als Hoofd Bedrijfsbureau draag jij bij aan de ontwikkeling en de structuur van De Waalpaal. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van de genoemde afdelingen op kantoor. Je houdt je bezig met het opstellen en onderhouden van beleidszaken om zo zorg te dragen voor een optimaal functionerend Bedrijfsbureau. Je hebt het overzicht en springt bij waar nodig. Naast deze werkzaamheden is het jouw rol om:

 • Beleid te initiëren en te vertalen naar de werkvloer.
 • Acties te ondernemen om het managementsysteem optimaal te laten functioneren. 
 • Als KAM Coördinator (Preventiemedewerker) nauw samen te werken met de KAM manager van de Van ’t Hek Groep.
 • Medewerkers te motiveren, sturen en te coachen.

Wat vragen wij

 • Afgeronde HBO opleiding (richting Bedrijfskunde/Bouwkunde/Management).
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie.
 • Je bent doortastend, communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten en kan op een empathische manier verbinden.
 • Je hebt affiniteit met de branche en de producten.
 • Je hebt ervaring met Office365. Kennis van Navision is een pré.
 • Afgeronde opleiding Preventiemedewerker is een pré.
 • VCA VOL.

Wat bieden wij

 • Een goede werksfeer waar werk en plezier hand in hand gaan.
 • Een goed salaris.
 • Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief, kennisdeling en eigen verantwoordelijkheid.
 • Een bonusregeling voor onze vaste medewerkers.

Onze missie, jouw missie?
De Waalpaal is een bedrijf dat trots is op zijn organisatie, klant en product. Door gezamenlijk kwaliteit te bieden voelen de medewerker en klant zich veilig en gehoord. Dit bereiken wij door op een juiste manier te communiceren, samen te werken en consequent te handelen. Met waardering en respect naar elkaar en onze opdrachtgevers om De Waalpaal toekomstbestendig te maken en te houden.

Kom je bij De Waalpaal werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt, hier willen wij je graag bij ondersteunen.  

Wil jij onze nieuwe collega zijn?
Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan zien wij jouw sollicitatie graag vóór 16 september a.s. tegemoet! Je kunt deze mailen naar Karin Ippel (karin.ippel@vanthekgroep.nl).

Mocht je meer willen weten over deze vacature? Jan Conijn, Directeur De Waalpaal, 0299 - 403451 helpt je graag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bel voor informatie of mail voor een offerte

0299 - 40 34 51 aanvragen