Ben jij een nautisch persoon met oog detail, sta je sterk in je schoenen, heb je een nuchtere kijk op zaken, ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je een echte doener.

Dan ben jij het type vol matroos waar wij naar opzoek zijn.

Jouw werkdag
Als vol matroos bij Gebr. van ’t Hek voer je, naast het vaarwerk op de sleep-/duwboot, verschillende werkzaamheden uit, zoals het verlenen van ondersteuning bij het laden en lossen, verhaalwerk op projecten die vanaf het water worden uitgevoerd en assistentie van de heiploeg op die projecten. Daarnaast verricht je onderhoud aan de schepen zoals kleine reparaties, schuren, verven, roestvrij maken en het schoonhouden van het schip.  

Jouw Kwaliteiten
Werken als vol matroos vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste kwaliteiten van onze toekomstige collega: Je bent stressbestendig, in goede conditie en weet van aanpakken. Communiceert helder en eenduidig. Staat stevig in je schoenen. Je bent flexibel met een vleugje humor.

Jouw Team
Dagelijks varen er voor Gebr. van ’t Hek zo’n vijf schepen. Deze schepen zorgen voor het transport over het water dat uitgevoerd wordt met eigen pontons en duwbakken. Daarnaast worden de schepen ingezet bij projecten die vanaf het water uitgevoerd worden. Hierdoor bestaat ook de mogelijkheid dat je wel eens een dag mee werkt onder één van onze funderingsmachines. Wat het bijzonder maakt om als matroos bij Gebr. van ’t Hek aan het werk te gaan is dat er weinig funderingsbedrijven zijn met eigen schepen. Het team waarin je komt te werken kan worden omschreven als enthousiast, betrokken en zeer flexibel.

Wat vragen wij

  • In het bezit van een dienstenboekje met de functie vol matroos.
  • Een VCA certificaat.
  • Affiniteit met de funderingsbranche.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit  

Wat bieden wij

  • Een fulltime dienstverband.
  • Salaris: conform de cao voor de bouwnijverheid.
  • Soort contract: Je start met een dienstverband voor bepaalde tijd.  

Het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de cao voor de bouwnijverheid.        

JA, ik wil deze baan
Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.
Stuur jouw sollicitatiebrief naar Sophie Wever, s.wever@vanthekgroep.nl
Vragen? Sophie Wever, medewerkster personeelszaken, 0299-313020 helpt je graag.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bel voor informatie of mail voor een offerte

0299 - 40 34 51 aanvragen